11.12.2017 07:46 - Real Madrid Senter Spillerens Situasjon Er Ikke Optimistisk
Автор: fotballdraktnett Категория: Спорт
Прочетен: 112 Коментари: 0 Гласове:
0

I siste runde av 2017/18 sesongmesterskapeligaen, Real Madrid hjemme 3-2 Lectra Borussia Dortmund. Trofast med Fotballdrakter Barn smе fans ytelse er veldig aktiv. I denne kampen har Real Madrids erstatningssenter spiller Borja Mayoral hшst, han har skеret 3 mеl i de siste 2 kampene, forestillingen er enestеende. Men Real Madrid dette spillet har ogsе dеrlige nyheter, den viktigste forsvareren Raphaлl Varane skadet forlot feltet, sammen med suspensjonen av Sergio Ramos, Real Madrid i denne helgaens liga, vil mшte dilemmaet om mangelen pе zhongwei-spillere.

I kampen med Borussia Dortmund, Borja Mayoral igjen som startspiller. Ved begynnelsen av de fшrste 8 minuttene, scoret han en suksess, scoring en personlig fшrste mester League mеl. Supportere av Billige Real Madrid Fotballdrakt Barn pе banen jubler for ham. Etter kampen fikk Borja Mayoral gjentatte ganger en god sjanse til е score, men dessverre klarte ikke е bryte mеlet igjen. Borja Mayorors gode spillstatus kan ogsе fе Karim Benzema til е fшle seg litt nervшs, selv om Borja Mayoral kanskje ikke kan riste sin hovedposisjon, men sistnevnte gjorde bare 2 ligamеl denne sesongen, situasjonen er veldig pinlig.

I tillegg har Real Madrid en dеrlig nyhet i dette spillet. I den fшrste halvdel av 37 minutter ble fransk forsvarer Raphaлl Varane skadet i fravжr av en rival, og bedt om е forlate banen. Det ser ut til at skaden ikke er lys. Real Madrid kaptein Sergio Ramos i kampen mot Bilbao Athletic Club, fikk dommeren et rшdt kort sendt av arenaen. Raphaлl Varane, to av Real Madrid senterforsvarer, vil ikke kunne spille i ligaen denne helgen. Pе den tiden kan Zidane bare sende Nacho Fernбndez og Jesъs Vallejo Lбzaro sentralforsvarskombinasjon. Samtidig pе jakt etter fotball skjorter, inkludert Fotballdrakt Barn med navn for venner, kan du klikke pе linken for е kjшpe varer online pе vеr nettside, som er et av valgene som en julegave. Det er rabatt tilgjengelig.